fillers i göteborg

Fillers

Vi på Ace Medical Clinic i Göteborg erbjuder en rad olika behandlingar med fillers. De flesta förknippar nog behandlingen med en läppförstoring, men det är betydligt mer än så. Du kan göra fillers till exempel i hakan, käken eller käklinjen.

Syftet med fillers är att framhäva den del där du valt att injicera fillers. Med fillers ser till exempel en käklinje mycket mer markerad ut. Fillers i läppar görs för att få större, mer utformade och/eller fylligare läppar.

Så går en fillers-behandling till

Om du vill göra fillers-behandling börjar vi med en första konsultation. Du får berätta fritt vad du har tänkt dig och vad du vill göra och vi tar även kort på det område där vi ska göra behandlingen.

Hos oss behöver du inte vara beredd på några obehagliga överraskningar utan vi är ärliga hela vägen. Vi förklarar också hur det fungerar med bedövning. När du ska göra läpparna ska du sitta ett tag med bedövningen innan du får sprutan, bara för att nämna ett exempel.

Har du gått i tankarna att ta fillers i läppar, haka eller käklinje? Välkommen att boka en tid hos oss på Ace Medical Clinic!