kvinna som fått microneedling

Microneedling

Microneedling är en behandling som ger dig slät hy. Du kan också vända dig till oss på Ace Medical Clinik om du vill ha hjälp att ta bort gamla acneärr, få bukt med problemhy eller avlägsna pigmentfläckar.

Vår dermapenbehandling i Göteborg är av den senaste modellen vilket gör hela processen snabb och effektiv. En dermapen skickar in mikrokanaler som startar en föryngringsprocess.

Med hjälp av våra professionella medarbetare påbörjar vi en effektiv behandling som ökar ditt självförtroende och får dig att känna dig nöjd med din kropp.

Med oss kan du känna dig 100 % trygg eftersom vi är kunniga och erfarna inom Microneedling och dermapenbehandling. Våra nöjda kunder talar sitt tydliga språk, vi är en salong som vet vad vi gör. Vi anpassar oss alltid efter varje enskild kund och anpassar oss efter dina önskemål och behov.

Skräddarsydda lösningar efter konsultation

När du vill göra en dermapenbehandling eller fillers Göteborg rekommenderar vi alltid att du börjar med en konsultation där du får berätta mer om dina behov. Tillsammans kommer vi fram till hur vi ska lägga upp behandlingen och vad som ska göras.

I samband med detta får du även mer info om antalet behandlingar och dermapen priser. Vi har en rak och transparent kommunikation utan obehagliga överraskningar.

Vi hoppas så klart att du ska bli en av våra återkommande kunder och att vi blir ditt självklara val när du vill göra en dermapenbehandling eller fillers läppar Göteborg. Kontakta oss redan idag så kan vi boka in dig för ett första möte.

Varför ska man göra en microneedling?

Syftet med att gör en microneedling är att sätta igång hudens produktion av kollagen på nytt. Det gör att huden ser yngre ut och även att du får en bättre struktur.

Enkelt förklarat kan man säga att det är jättesmå nålar som går in i huden. Det är en helt naturlig reaktion i kroppen. Du kan välja att göra en enstaka behandling i ansiktet eller flera behandlingar på kroppen. Normalt tar det mellan tre till sex behandlingar och varje enskild behandling tar upp till 60 minuter.

Vill du boka en tid? Du kan göra den enkelt online!